12_2018_licht_wolken_538wens

Wens zieke Sanne, het ‘Noorderlicht zien’ in vervulling

Sanne Taams uit Heemstede is ongeneeslijk ziek. De 33-jarige lijdt sinds 2004 aan één van de ergste vormen van lymfklierkanker. Na een lang gevecht tegen de ziekte kreeg Sanne afgelopen zomer te horen dat er geen kans meer is op genezing. En dus vroegen haar vrienden wat ze nog van haar bucketlist wil afstrepen. Eén van Sanne’s grootste wensen: samen met haar vrienden het Noorderlicht bewonderen. Dankzij ‘De Beste Wensen van 538’ komt Sanne’s droom uit en reist zij samen met haar vrienden naar IJsland om het bijzondere natuurfenomeen met eigen ogen te zien.
Ook regelde 538 dat Sanne samen met haar vrienden orka’s gaat spotten en een bezoek gaat brengen aan de Blue Lagoon, een geothermisch bad tussen de lavavelden. Sanne werd zojuist in de 538-studio tijdens ‘Evers Staat Op’ verrast.

“Ik vind het Noorderlicht zo magisch. Het Noorderlicht bewonderen is iets wat ik heel graag had willen doen, maar door dertien jaar ziek zijn kom je eigenlijk niet zo heel ver meer. Echt fantastisch, heel erg bedankt!”

Sanne Taams

Een nacht doorhalen in een woonwinkel, een huiskamerconcert, skinny dippen in IJsland, met open ramen door de wasstraat rijden of een nacht raven in een treincoupé: niets is te gek tijdens ‘De Beste Wensen van 538’. December is de maand waarin 538 zorgt dat de allerleukste, ontroerendste, origineelste en tofste wensen en flapuit-beloftes van luisteraars uitkomen. In de donkere dagen voor Kerst stellen de dj’s alles in het werk om de bijzonderste wensen waar te maken. Luisteraars kunnen via de site van 538 persoonlijke wensen insturen, maar ook wensen van dierbaren uit hun omgeving laten uitkomen.

‘De Beste Wensen van 538’ is van maandag 3 december tot en met donderdag 20 december tussen 06.00 uur en 19.00 uur te volgen op Radio 538, TV 538 en 538.nl. Wensen kunnen tot en met 20 december ingestuurd worden via de site.