stille dagen tijdens de donkere dagen rond kerst

‘Vijf dagen stil brengt je dichter bij jezelf’

De dagen rond kerst worden niet voor niets de ‘donkere dagen’ genoemd: de dagen zijn kort, de zon lijkt stil te staan, de natuurverkeert in winterslaap. Het tempo vertraagt. Het is een uitgelezen periode voor verstilling, bezinning en inkeer. 

Vijf stilte-ochtenden in Haarlem

Belangstellenden voor een stilte-ochtend zijn welkom van 27 t/m 31 december om met anderen in stilte door te brengen, in de intieme ruimte De Garage, in Haarlem, op loopafstand van het station. De reis in (de) stilte wordt georganiseerd door bezinningscoach Janny ter Meer en lichaamsgericht therapeut Sandra Klein.

Zij beginnen om 9.30 uur en eindigen om 12.00 uur. Het stil zitten wisselen zij af met loop- en klankmeditatie. Tussendoor is er een korte pauze voor thee en een versnapering.

Na de ochtend in stilte keer je terug naar je dagelijkse bestaan. De volgende ochtend dompel je je weer onder in de gezamenlijke stilte.  Door vijf dagen achter elkaar stil te zijn en daarna je gewone leven op te pakken versterk je het contact met je innerlijke stilte tijdens het dagelijks leven. Die stilte is er altijd. Ze verbindt. 

Geen doel of thema

De ochtenden hebben geen thema of doel. Er is alleen een uitnodiging aanwezig te zijn bij wat er op dat moment is. Uiteraard ben je vrijom zelf een thema of onderwerp mee te nemen op deze reis in (de) stilte. 

Meer informatie op www.jannytermeer.nl en www.totembodymind.nl