Vier uur durende wandeling door wisentengebied

Op vrijdag 2 september organiseert IVN Zuid-Kennemerland een wandeling over het Wurmenveld, Kraansvlak, Duinpieperpad en langs het zeedorpenlandschap in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. U volgt met de IVN de ‘gele route’ die voert door het wisentengebied. Naast wisenten kunt u konikpaarden tegenkomen.

Verder worden herfstbloeiers bekeken, vruchten/bessen, overvliegende vogels (het begin van de vogeltrek) en andere dieren die zich laten zien. Het is genieten van de uitgestrekte vlaktes, de diversiteit van het gebied en de rust die je hier ervaart.

Vertrek om 13.00 uur vanaf het spoor-fiets-tunneltje in Zandvoort-Noord. Met de fiets te bereiken via het Visserspad, met de auto via Zandvoort-Noord, einde James Wattstraat. Deelname is gratis. Draag stevige en comfortabele schoenen en neem voldoende eten en drinken mee. Deze wandeling duurt 4 uur. Dit is een excursie in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Gaarne reserveren/aanmelden via www.np-zuidkennemerland.nl. Of via telefoon (di. t/m zo.): 023-5411123.