Door Bart Jonker
Heemstede – Zondag 19 juni is het weer Vaderdag. En waarmee kun je dan je liefste papa het meeste een plezier doen? Door hem mee uit lunchen te nemen en een heerlijk en culinair Vaderdag lunchmenu aan te bieden bij Restaurant Inheems aan de Zandvoortselaan 127 in Heemstede. Want je weet vast wel dat de liefde voor een man en voor je vader door de maag gaat. Voor zo’n weergaloos culinair en gastronomisch Vaderdag lunchmenu van maar liefst 4 gangen kun je daar op zondag 19 juni tussen 12 en 14 uur terecht, voor maar 45 euro per persoon. En natuurlijk eten de moeders en kinderen ook graag gezellig mee!
Authentiek, origineel en lokaal
Restaurant Inheems is nu echt zo’n uitnodigend etablissement in Heemstede dat garant staat voor een hoogstaande en heerlijke keuken. Authentiek, origineel en lokaal, vol enthousiasme gerund door het sympathieke echtpaar Natalja en Bas Pieterse, die gastvrijheid en culinair in hun genen hebben zitten.
Gezellig en verfijnd uit eten gaan
Inheems staat enerzijds het voor lokaal (met de nadruk op de producten), anderzijds voor ‘In Heemstede’. Het restaurant heeft zelfs een kleine tuin achter waar buiten gegeten kan worden. Restaurant Inheems is laagdrempelig en toegankelijk in ieder opzicht. Gewoon gezellig, maar bovenal goed en verfijnd eten, met een redelijke prijsstelling voor hoogstaand en culinair uit eten gaan. Dat geldt ook voor de menukaart, die bestaat uit originele en mooie klassieke gerechten met de Franse inslag en een eigen twist van chef kok Bas Pieterse. Gedurfd en creatief voor een ultieme smaaksensatie. Inheems serveert desgewenst ook vegetarische gerechten. Het restaurant is eveneens open voor borrels. De borrelkaart bevat heerlijke ‘bites’.
Wat kan papa als lunchmenu op Vaderdag verwachten?
Op zo’n bijzondere dag als Vaderdag, kun je er natuurlijk op rekenen dat je gastvrij onthaald wordt door gastvrouw Natalja Pieterse en dat chef kok Bas Pieterse met zijn oneindige creativiteit en verfijnde smaakalles uit de kast haaltom een prachtig Vaderdag lunchmenu samen te tellen en te bereiden. Zo worden de smaakpapillen van vader van het begin tot het einde heerlijk gestreeld met dit lunchmenu:
- Gerookte runderlende met gamba, sesam en groene appel.
- Bereidingen van tomaat met Burrata, lavas en limoen.
- Langzaam gegaarde kalfswang met zoete aardappel en saus van peper en zwarte knoflook.
- Gemarineerde aardbeien met zuurstokken, vlierbloesem en rabarber.
Is dat niet genieten voor vader?
Ook fraaie wijnen
En om alles compleet te maken en vader volledig in de watten te leggen, beschikt Restaurant Inheems tevens over een fraaie wijnkaart met wijnen uit de gehele wereld én sommelier Esther Tindal, die papa graag een toepasselijke wijn bij de gerechten adviseert. Het restaurant ontvangt u graag voor het Vaderdag lunchmenu op zondag 19 juni, tussen 12-14 uur.
Ook als het geen Vaderdag is kun je heerlijk eten bij Inheems. Natalja en Bas Pieterse heten u van harte welkom!
Meer informatie en reserveren via: tel.nr.: 023-8882385. Website: https://www.restaurantinheems.nl/. E-mail: mailto:info@restaurantinheems.nl. Openingstijden: woe/do/vrij/zat borrel en bites: 16-18 uur, woe/do/vrij/zat diner: 18-21.30 uur.
Foto: Het team van Restaurant Inheems heet de vaders en hun familie van harte welkom. V.l.n.r.: Natalja en Bas Pieterse en sommelier Esther Tindal. Fotograaf: Ton van Veen.