Vakantiepark Belvilla Bloemendaal in de prijzen

Vakantiehuizenexpert Belvilla heeft uit ruim 22.000 vakantiehuizen 77 Europese toppers uit tien landen beloond met een Belvilla Award 2016. Deze prijzen zijn voor de zevende keer op rij uitgereikt. De winnaars weten dat hun gasten veel meer zoeken dan een bed om te slapen. De huidige vakantieganger wenst een totaalbeleving, die praktische elementen ver overstijgt.

Eylard Wurpel, Director of Marketing van Belvilla, licht de achtergrond van de Belvilla Awards verder toe: “Vele ogenschijnlijk kleine details spelen een belangrijke rol bij de vakantiebeleving. Dat begint bij de zoektocht naar het ideale vakantiehuis, gaat verder bij het boeken en vindt zijn moment van de waarheid bij aankomst. Worden de verwachtingen overtroffen en biedt het vakantiehuis alle ingrediënten voor een onvergetelijke verblijf? Belvilla blijdschap, daar gaat het ons om. Praktische elementen zijn belangrijk, maar de persoonlijke invulling maakt het verschil. Wat onze gasten vooral waarderen, en dat zien we zeker bij onze prijswinnende vakantiehuizen, is het thuisgevoel van een vakantiehuis.”

Alle vakantiehuizen zijn beoordeeld op de gastervaringen, de huispresentatie, de populariteit van het vakantiehuis en het aantal gastbeoordelingen. Naast de bestaande Beste Belvilla Awards en de Rising Stars zijn dit jaar twee awards toegevoegd: de Beste Host Award en de Beste Vakantieparken Award. In Nederland zijn tien awards uitgereikt. De vakantiehuizen van de hoofdprijswinnaars staan in Zuid-Holland, Overijssel, Zeeland en Noord-Holland.

Beste vakantiepark van Nederland

Een verblijf op een vakantiepark is anders dan een weekend of weekje in een individueel vakantiehuis. Zo zit je op een vakantiepark tussen andere vakantiegangers en zijn er ook vaak aanvullende faciliteiten aanwezig, zoals een restaurant. Dat verdient een eigen award. Het beste vakantiepark van Nederland vind je in Bloemendaal, op loopafstand van het strand. De Sea Lodges Bloemendaal verwelkomen sinds voorjaar 2016 hun eerste gasten en weten gelijk de koppositie in te pakken. Niet zo vreemd als je bedenkt dat de lodges verscholen liggen in een duinpan en zijn ingericht met een heerlijke strandstijl.