Tuinenwedstrijd: dit is de mooiste van deze week

Deze weken valt het niet mee om de tuin mooi te houden. Natuurlijk door de droogte en hoge temperaturen. Het is een ware uitdaging om dagelijks (bij sommigen) met gieters water in de weer te zijn. Wie een buitenkraan heeft is sneller af maar ook dan is het nog even een bezigheid. En helpt ook niet altijd, want de zon is meedogenloos. Gelukkig lukt het de ware tuinliefhebbers wel om de tuin onder alle omstandigheden mooi te houden.

Zoals Caroline Boerkoel uit de Van ’t Hofflaan. Ze schrijft: “Altijd blij met de tuin in de Van ’t Hofflaan. Het is elk jaar weer een verassing wat er aan vaste planten opkomt en hoe ze in bloei komen. Vooral het mengen van verschillende plantensoorten door elkaar is een grote hobby. In het voor- of najaar maak ik altijd stekken of deel planten die het goed doen. Het maken van minituintjes met eenjarige planten in bijzondere potten is ieder jaar weer een feest.”

Vindt u tuinieren ook een feest? Stuur foto’s in voor de tuinenwedstrijd van de Heemsteder. En laat Heemstede uw tuin zien. De prijzen die Nijssen Tuin beschikbaar stelt, van €25 tot en met €100 euro (cadeaupassen) zijn de moeite waard! Aanleveren via:redactie@heemsteder.nl De wedstrijd duurt tot en met eind augustus. Succes (en regen) gewenst!.