Scoutingvrijwilligers aangemeld voor prijs

Scouting is de grootste vrijwilligers organisatie in Nederland. Ook leiding en bestuursleden van de 24 scoutinggroepen uit Haarlem en omgeving bestaan allemaal uit vrijwilligers. Dit jaar kon men de vrijwilligers nomineren als vrijwilliger van het jaar 2015. Hiermee biedt scouting regio Haarlem een podium voor die scoutingleden die door hun inzet iets speciaals voor de groep, de regio of scouting in het algemeen hebben gedaan.

Er zijn verschillende scouting-vrijwilligers aangemeld: De veelzijdige regio en praktijkcoach, Regio Haarlem, Petra Zuurendonk;  afscheidnemende waterwerkscout, Prins Willem, Menno Ovaa; penningmeester en superklusser Rijnlandgroep, Edward Berbee; onderhoudsmannen Graaf Bernadotte: Bart Gorthuis, Edwin van Ruiten; het complete regionale welpen/beverorganisatorenteam Regio Haarlem; oud voorzitter, bouwbegeleider, materiaalbeheerder en klusser, Regio Haarlem, Roel Schaart;  de stille kracht in de regionale welpen/beverorganisatie en panterleiding Menno Simonsz. George Kruijer;  multi-scout betrokken bij Naaldenveld, regio-activiteiten, Bos en Duin en WABO, Marlies Zuurendonk en enthousiaste groepsbegeleidster bij Scouting Bos en Duin, Ingrid Belien en een super PR vrijwilliger bij scouting Bos en Duin Liesbeth Kater.

Zij mogen allen stralen als ze op 8 januari 2016 tijdens de nieuwjaarsreceptie van de scouting regio Haarlem in het zonnetje worden gezet. Tijdens deze bijeenkomst wordt DE Scouting-vrijwilliger van het jaar 2015 bekendgemaakt en krijgt de winnaar een prijs uit handen van de regio voorzitter Cor Geldhof.