5_2018_prettig gestoord_KaST

Prettig gestoord: aaneenschakeling van kolderieke misverstanden

Toneelgroep KaST! speelt Prettig gestoord, een avondvullende komedie van Hans Gnant, onder de regie van Gé Baay.

Het stuk wordt opgevoerd in het Haarlemmerhout Theater aan de van Oldenbarneveltlaan 17 te Haarlem, op vrijdag 15 juni om 20.15 uur en zaterdag 16 juni om 20.15 uur (deze voorstelling is uitverkocht). Tevens op zondag 17 juni, om 20.15 uur.

Prettig gestoord is een avondvullende, eigentijdse komedie in vijf bedrijven. Aan te bevelen voor alle leeftijden. Het echtpaar Daan en Moni de Vries zijn door RTL 4 uitgekozen deel te nemen aan een geheel nieuw familieprogramma voor echtparen. Voorwaarde tot deelname is echter complete geheimhouding. Het echtpaar gaat zich voorbereiden, maar onwetend over wat men van hen zal verlangen, gaan ze volop oefenen op de meest vreemde onderdelen en wel op dusdanige wijze, dat hun drie dochters er heilig van overtuigd raken dat hun ouders doorgedraaid zijn.

Nu heeft één van de dochters een verhouding met een psychiater, die door zijn beroep bij Daan en Moni nooit zal worden geaccepteerd, waardoor ze hem ook niet kennen. Op verzoek van zijn geliefde gaat deze psychiater in opleiding eens poolshoogte nemen bij haar ouders en kan niets anders constateren, dan dat ze onmiddellijk moeten worden opgenomen. En dat Daan en Moni daar direct oren naar hebben, komt omdat ze in de veronderstelling zijn met de aangekondigde medewerker van RTL4 te maken te hebben en het woord ‘opname’ heel anders interpreten dan hij.

Het gevolg daarvan is een aaneenschakeling van kolderieke misverstanden.

Kaarten kosten €12,50 per stuk en zijn verkrijgbaar via:
 www.toneelgroepkast.nl en via het Haarlemmerhouttheater