Peuterbieb in Zandvoort en Bloemendaal

Alle peuters verzamelen: de Peuterbieb komt naar de Bibliotheek Zandvoort en Bloemendaal. Wat is er fijner dan samen met je (klein)kind te komen luisteren naar een verhaal? Drie woensdagen in februari zijn de peuters en hun (groot)ouders of oppas welkom in de Bibliotheek Zandvoort (Louis Davidscarré 1). Drie vrijdagen in februari kunnen de peuters bij de Peuterbieb in de Bibliotheek Bloemendaal (Korte Kleverlaan 9) komen luisteren, spelen en dansen. De toegang is gratis. We beginnen steeds om 10 uur.

Tijdens de Peuterbieb wordt spelenderwijs aandacht besteed aan het taalgevoel en de woordenschat van kinderen door samen te lezen en ontdekken met leeftijdsgenootjes. De verhalen prikkelen de fantasie en deze gebruiken we ook als we muziek gaan maken en samen spelen of dansen. Voor ouders en oppassen is de Peuterbieb ook gezellig en leerzaam, zij krijgen leestips en delen ervaringen met elkaar.
Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl
Woensdag 8, 15 en 22 februari van 10.00 tot 11.00 uur, gratis te bezoeken in de Bibliotheek Zandvoort, Louis Davidscarré 1 in Zandvoort en vrijdag 10, 17 en 24 februari van 10.00 tot 11.00 uur. Locatie dan: de Bibliotheek Bloemendaal, Korte Kleverlaan 9 in Bloemendaal.