Open badkuip vol liefde

Liefhebbers van muziek en podiumkunst kunnen op vrijdag 10 februari weer genieten van een Open Badkuip in het Badhuis Leidsebuurt. Wie al z’n hele leven gitaar speelt of pas een maand op zangles zit, iedereen is welkom.

De Open Badkuip opent altijd met een optreden van een lokale band of muziekgezelschap. Na het duo Tuovus en de band Purplex zal ditmaal de jonge en talentvolle Haarlemse band Sunday Stories een spetterend eerste optreden van 2017 geven. Daarna volgt een gevarieerd programma van solisten en duo’s uit de regio met mooie en verrassende bijdragen. De Open Badkuip is er niet alleen voor muziekliefhebbers; ook andere soorten podiumkunst staan regelmatig in de schijnwerpers, zoals dichten, dans, cabaret of goochelen.

Het thema van deze Open Badkuip is zo vlak voor Valentijn natuurlijk liefde. Een mooi liefdesduet, een hilarische sketch over (on)trouw of een mooi gedicht over die ene gedroomde maar onbereikbare liefde; alle bijdragen zijn welkom. Deelnemers kunnen zich laten inspireren door het thema, maar dat hoeft niet. Aanmelden voor optredens graag vóór 4 februari via: djeneny@gmail.com

Alleen komen luisteren mag ook. Aanmelden is niet verplicht, maar wel wenselijk in verband met te verwachte drukte. Dat kan via Facebook. Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur precies. Het belooft weer een bruisende avond te worden in het Badhuis Leidsebuurt met een Open Badkuip vol liefde!

Open Badkuip, vrijdag 10 februari, Badhuis, Leidseplein 49
Meer informatie: https://www.facebook.com/BadhuisLeidsebuurt/