Over de onmogelijk liefde tussen twee mantelzorgers

Op woensdagmiddag 7 juni organiseert het Platform Belangenbehartiging Mantelzorg Kennemerland een contactbijeenkomst voor mantelzorgers.

Het Platform Belangenbehartiging Mantelzorg Kennemerland organiseert ongeveer vier keer per jaar een contactbijeenkomst voor mantelzorgers uit Kennemerland. Deze zijn bedoeld om u te informeren, contact tussen mensen te stimuleren, uw stem te (laten) horen en ‘er even uit te zijn’.

Tijdens de middag van 7 juni wordt u getrakteerd op een bijzondere musical van verhalenverteller Kees Posthumus en accordeonist Juul Beerda. Deze musical, voor deze gelegenheid geschreven, gaat over de onmogelijke liefde tussen twee mantelzorgers, in een decor van maatschappelijke ontwikkelingen en persoonlijke keuzes.

Belanghebbenden worden van harte uitgenodigd. De bijeenkomst start om 16.00 uur en eindigt rond 17.30 uur, waarna u nog een kop soep en een broodje kunt nuttigen. Inloop is vanaf 15.30 uur. De toegang en maaltijd zijn gratis. Locatie: Ontmoetingscentrum De Schakel, Pijnboomstraat 17 in Haarlem-Noord. U kunt zich aanmelden via e-mail naar info@stemvandemantelzorger.nl of bel naar Marijke Molenaar (bestuurslid), 06-13073761. Kijk voor uitgebreidere informatie op de website www.stemvandemantelzorger.nl onder Nieuws.