Nieuw leven op de Kinderboerderij!

Op zondag 14 mei vieren we bij kinderboerderij ’t Molentje dat de lente is aangebroken. Een nieuwe lente betekent vooral nieuw leven op de boerderij! Het lente feest duurt van 11.00 tot 15.00 uur. Deze dag staat weer bol van activiteiten; op het centrale plein staan kramen met onder andere een spinster, cadeaus van Stichting SEIN en kaas-, eieren- en boekenverkoop. Bestuursleden van Stichting Vrienden Kinderboerderij Heemstede (SVKH) informeren u graag over de activiteiten.
Voor kinderen is er een speurtocht en speciale knutselclub.
Alles is onder het genot van een kop koffie of thee, tosti’s, poffertjes en broodjes. Voor de kinderen staat er een limonadefontein. Ook voor alle moeders ligt op deze Moederdag een attentie klaar bij de kraam van SVKH.

Midzomerfeest 2017
In verband met uitbraak van vogelgriep kon tot twee keer toe het Midwinterfeest niet doorgaan.
Het bestuur van SVKH heeft daarom in overleg met de gemeente besloten voortaan een Midzomerfeest te gaan organiseren. Dit jaar vindt het Midzomerfeest plaats op zaterdag 24 juni van 16.00 uur tot 20.00 uur. Een sprookjesverhaal dat zich grotendeels afspeelt in Wandelbos Groenendaal, recht tegenover de kinderboerderij. De toegangskaarten zijn verdeeld in bepaalde tijdsperiodes, Ze kosten €2,50 per kind tot 12 jaar, €1,50 voor volwassenen. Een consumptie en een attentie voor de kinderen zit bij de prijs inbegrepen.
De kaartverkoop start tijdens het Lentefeest, daarna dagelijks op de kinderboerderij. Wees er snel bij, want op=op.