Kleverpark Festival: artiesten, kinderactiviteiten en meer

De 32e editie van het Kleverpark Festival staat voor de deur en wordt nog leuker, verrassender, spannender, uitgebreider en leerzamer dan voorgaande jaren. Op zaterdag 28 mei veranderen Kleverparkweg, Schotersingel en Van Ostadestraat in het Kleverparkfestival-terrein met veel echte Haarlemse producten, mode, ‘good food’, accessoires, workshops, muziek en in de aangrenzende straten een gezellige rommelmarkt.

Bezoek de bijna honderd lokale ondernemers die een variatie aan producten bieden in food, kunst, mode en design. Diverse artiesten zorgen voor spetterende optredens en geven het festival een muzikale omlijsting. De bezoekers die genoeg geleerd hebben kunnen lekker slenteren langs de kramen of loungen rondom het podium onder het genot van een hapje of een drankje. Haarlem105 verzorgt de uitzending vanaf het centrale podium.

In de straten rond de Kleverparkweg vind je al vanaf vroeg in de ochtend de gezellige kinderrommelmarkt. Vanaf 6 mei t/m 27 mei  kunnen kinderen t/m 12 jaar bij kantoorvakhandel De Ruyter een plaatsbewijs aanschaffen om eigen spulletjes te verkopen op de rommelmarkt.

De kinderkaart staat ook dit jaar weer vol met leuke activiteiten en verrassende workshops. Voor €6 kunnen de kids zweven in de zweefmolen, knuffelen op de kinderboerderij, grabbelen in de grabbelton en een cadeautje of iets lekkers ophalen bij de diverse winkeliers. Op het speciale ‘Kleverpark Sportveld’ is er een gevarieerd aanbod aan workshops. Op de Schotersingel zijn workshops muziek voor alle leeftijden en staan diverse leuke (kermis)attracties waar je je helemaal kunt uitleven.

De kinderkaart is er voor kinderen tot en met 12 jaar en is verkrijgbaar op diverse herkenbare verkooppunten op het festival.