Kerst op de boerderij, kom je ook?

In de kerstvakantie kan je natuurlijk gezellig binnen blijven, maar je kan er natuurlijk ook op uittrekken.
Op boerderij Zorgvrij in natuurgebied Spaarnwoude is van alles te beleven. De koeien lopen binnen in de potstal. Deze mag je voeren met speciaal bix. Dat vinden ze hartstikke lekker. Voor 2 euro krijg je een bakje vol. Als het bakje wordt teruggebracht krijg je weer 1 euro terug en een stempel op de stempelkaart. Want wie negen stempels heeft verzameld mag gratis een boerenbutton maken.
Ook kan je van echte bijenwas een kaars komen rollen. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar en kost 2 euro. Of doe mee aan een fotospeurtocht langs de dieren van Zorgvrij. De speurtocht duurt ongeveer 30 minuten en kost €1,50. Iedere dag kun je ook knutselen. In de eerste week een koeienkop en in de tweede week een sneeuwpop met lichtneus €2 per activiteit.

Poppentheater de Zilveren Maan komt op de boerderij de voorstelling ‘Hemelse Bloem ohh hemeltje’ spelen.
De voorstellingen zijn op 28, 29 en 30 december en op 2, 3 en 4 januari 2017 om 11.30 uur, 14.00 uur en 15.15 uur. De kosten voor de voorstelling bedragen €3,75.

Openingstijden 
Zorgvrij is in de kerstvakantie open van 24 december tot en met 8 januari volgend jaar van 11.00 uur tot 16.00 uur, maar op 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag gesloten. De stallen en de speeltuin zijn alle dagen van de week open.