lunch.nl

Gezonde lunch bestellen in Heemstede op nieuwe platform Lunch.nl

PARTNERBIJDRAGE

Vanaf vandaag start het nieuwe platform Lunch.nl met bezorgen in de regio Heemstede. Lunch.nl wil ervoor zorgen dat het mogelijk wordt voor bedrijven en particulieren om direct een gezonde lunch te bestellen. Daarom kan je vanaf vandaag dagverse heerlijke salades, broodjes, wraps en sapjes laten bezorgen direct vanuit de lokale cateraar. Het doel? Gezond eten voor iedereen makkelijk en betaalbaar maken.

Deze nieuwe stap wil Lunch.nl Heemstede bedrijven de gelegenheid bieden om een gezonde keuze te maken. Het is een hoge prioriteit om gemak, goede service en kwaliteit te bundelen. Daarom combineert Lunch.nl het beste van twee werelden: een platform waar men direct snel kan bestellen en een lokale cateraar met een goede betrouwbare status en uitstekende kwaliteit. Door de krachten te bundelen is het logistiek mogelijk om binnen 2 uur een ovenverse lunch te laten bezorgen; gezond en met een servicegerichte beleving.

Voordelen van ontbijt en lunch laten bezorgen

Is het wel eens opgevallen wat voor een positieve effecten een goede lunch op jou heeft? Het is namelijk bewezen dat een goede lunch zorgt voor een hogere productiviteit op de werkvloer. Daarnaast zorgt het ook voor meer tevreden medewerkers. Goed lunchen is niet alleen goed voor de productiviteit. Handig om voor een vergadering, bijeenkomst, congres of meeting een volledig verzorgde lunch te laten bezorgen. Kies een tijdstip en een bezorgdatum en de lunch wordt op tijd verzorgd. Mocht je daarentegen iets te vieren hebben? Is iemand jarig of zoek je iets voor Vaderdag, Moederdag of een jubileum? Het is ook mogelijk om iemand te verrassen met een ontbijt aan huis of een heerlijke luxe high tea.

Ambitie om een landelijke lunch dekking te realiseren

Op dit moment is de Lunch.nl ook regionaal gestart in de omgeving van Haarlem, Bentveld en Aerdenhout. Eerder dit jaar is het lunch platform al live gegaan in meerdere steden in de regio Rotterdam. Op korte termijn wil de cateraar verder uitbreiden om zo meer gebieden de service te bieden van een gezonde en smakelijke lunch laten bezorgen via Lunch.nl. Het streven is om uiteindelijk landelijke dekking te realiseren.