Dag van de Mantelzorg met La Bloemen

 

Mantelzorgers uit Haarlem, Heemstede en Bloemendaal zijn donderdagmiddag 10 november (Dag van de Mantelzorg) van harte welkom in de Philharmonie in Haarlem. Ze krijgen daar een programma aangeboden, met onder meer een optreden van zangeres en cabaretière Karin Bloemen. De middag heeft als thema ‘Mantelzorg doe je samen!’ en is een bedankje van de gemeenten Haarlem, Heemstede en Bloemendaal voor hun mantelzorgers. De organisatie is in handen van Tandem, Expertisecentrum voor Mantelzorgondersteuning.

Karin Bloemen, die drie kwartier optreedt, hecht groot belang aan mantelzorg: “Zonder mantelzorgers zou ons hele systeem uit elkaar vallen.” Voor wie dat leuk vindt, is er na afloop gelegenheid tot een meet & greet met Karin Bloemen in de foyer van de Philharmonie.

De gasten worden daar 10 november vanaf 14.15 uur ontvangen met koffie en thee. Het zaalprogramma begint om 14.45 uur en eindigt rond 15.45 uur. Het welkomstwoord wordt uitgesproken door de Haarlemse wethouder Jur Botter. Aansluitend op het zaalprogramma is er in de foyer gelegenheid om tijdens de borrel (inclusief hapjes) onderling ervaringen te delen. Er staan diverse informatietafels waar mantelzorgers terecht kunnen met vragen of gewoon voor een praatje. Zo zijn onder meer Tandem, Platform Belangenbehartiging Mantelzorg en de betrokken gemeenten van de partij.

Voor informatie over de Dag van de Mantelzorg, toegang tot de bijeenkomst in de Philharmonie of informatie over Tandem kan op werkdagen tussen 8.30 en 18.00 uur worden gebeld met 023-8910610. Mailen kan ook: info@tandemmantelzorg.nl.

Foto: labloemen.nl.