Bieden op pakketten van koeriersbedrijven

Aanstaande vrijdag 9 en zaterdag 10 december is er weer een Iilo Sale event bij The Vintage Store in Heemstede. En zondag 11 december vindt de derde editie plaats van de Storage Wars veiling. Tijdens de veiling worden teruggebrachte pakketten van koeriersbedrijven als DHL en FedEx geveild. Na de succesvolle eerste en tweede editie besloot TVS om een derde aflevering te organiseren. De Storage Wars veiling is net vóór de feestdagen, dus klanten kunnen bieden op leuke gadgets voor kerst of oud & nieuw. Ze kunnen bieden op gesloten pakketten. Denk aan mobiele telefoons, drones en andere gadgets. Klanten bieden vanaf vijf euro op ieder pakket. Daar komt nog één euro bovenop. De veiling vindt plaats tussen 13.00 en 15.00 uur.

Kilosale
Het is alweer een tijd geleden dat de Kilo Sale werd georganiseerd bij TVS maar door de vele aanvragen staat dit event voor vrijdag en
zaterdag op het programma. Het gaat om top recycle kleding tegen sterk gereduceerde prijzen. Honderden kilo’s extra kleding!

Over The Vintage Store
The Vintage Store bestaat uit een mengeling van retro, vintage, antiek en recycle. Denk aan retro platen van The Beatles. Vintage kleding uit Londen, Parijs of Berlijn. Antieke klokken uit grootvaders tijd. De missie van TVS is het verlengen van de levensduur van goederen (recycling) en het verminderen van de CO2 uitstoot. Er is genoeg voor elke portemonnee. Ook creëert The Vintage Store werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

The Vintage Store, Cruquiusweg 37a, Heemstede. Informatie: info@thevintagestore.eu