Bestuurswisselingen Hartekamp Groep

Hans Schirmbeck is toegetreden als nieuw lid van de Raad van Toezicht van de Hartekamp Groep. De heer Schirmbeck was tot september 2015 directeur van de VGN (Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland) en momenteel directeur/secretaris Hoofdbestuur van KNMT (Beroepsorganisatie van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen).

Mark Bent heeft Jaap Pop – die recentelijk aan het einde van zijn tweede zittingstermijn was gekomen – opgevolgd op als voorzitter. Mark Bent was tot voor kort voorzitter van de Raad van Bestuur van Spirit, organisatie voor Jeugdzorg in Amsterdam.

Mw. Marga Haveman (Interim Manager) is benoemd als vicevoorzitter. De Raad van Toezicht bestaat daarnaast uit Marian Zoodsma (lid van de Raad van Bestuur van Zaans Medisch Centrum) en Daan Boot (bestuurder a.s. van lid Raad van Bestuur a.i. van ziekenhuis VieCuri te Venlo).

Een goed leven, dat willen we allemaal. Ook mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking. De Hartekamp Groep biedt hun sinds 1953 zorg, ondersteuning en ruimte voor ontwikkeling in een veilige, prettige omgeving, midden in de samenleving. Onze cliënten kiezen zelf hoe ze hun leven willen inrichten. De Hartekamp Groep sluit daarop aan met diverse woonvormen, dagbesteding, begeleiding bij werk en ambulante begeleiding. Wij werken op meer dan 50 locaties in de regio Midden- en Zuid-Kennemerland en omstreken. Onze ruim 1.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zetten zich iedere dag vol betrokkenheid in voor ongeveer 1.400 kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.

Op de foto: Hans Schirmbeck