Zonnebloemafdelingen worden één

Met ingang van 1 januari 2017 bundelen de Zonnebloemafdelingen Heemstede-Berkenrode en Heemstede de Valkenburg, hun krachten. De nieuwe afdeling gaat verder onder de naam Zonnebloem Heemstede. De activiteiten van de afdeling passen bij de visie van de huidige landelijke vrijwilligersorganisatie de Zonnebloem. De vrijwilligers doen mooie dingen voor mensen met een lichamelijke beperking. Zij komen op bezoek voor een kopje koffie en een luisterend oor of gaan samen op pad in een 1-op-1-situatie. Er vinden ook gedurende het jaar een aantal groepsactiviteiten plaats, bijvoorbeeld samen winkelen en een kerstviering meemaken.
Door samen te gaan zijn beide afdelingen beter in staat om iets te betekenen voor alle deelnemers. Makkelijker bereikbaar met één contactadres en binnenkort met één eigen website waarop alle Heemsteedse Zonnebloemnieuwtjes te vinden zijn.
Heeft u een lichamelijke beperking en vindt u het leuk om kennis te maken met nieuwe mensen én een gezellige middag of ochtend te beleven? Meld u dan aan via het contactformulier op www.zonnebloem.nl of via www.zonnebloem.nl/heemstede-berkenrode.
Voor het organiseren van activiteiten wordt een bestuurslid ‘activiteiten’ gezocht. Lijkt het u leuk om u in te zetten voor een ander én zelf ook een leuke vrije tijdsbesteding te beleven? Meldt u dan aan.