kerstmarkt

Zondag as: sfeervolle kerstmarkt in de winkelstraat

Op zondag 17 december is er een gezellige kerstmarkt van 11.00 tot 16.00 uur in het centrum van Heemstede en dan het noordelijke deel van de Binnenweg. U treft er exclusieve kerstcadeautjes. Diverse winkels in de winkelstraat zijn eveneens geopend. De rijbaan van het noordelijk gedeelte van de Binnenweg wordt afgesloten.

Tientallen standhouders richten stuk voor stuk sfeervol hun verlichte marktkraam in en presenteren zelfgemaakte kerstdecoraties en kerstkaarten, prachtige sieraden en een keur aan cadeauartikelen, sfeervolle feestelijke kerstkleding, delicatessen en nog veel meer.
Plaatselijke winkeliers staan op de markt met speciale aanbiedingen. Er is een levende kerststal. Kom vooral proeven in kraampjes met glühwein, warme choco, snacks en ander lekkers voor de inwendige mens. Kom genieten van diverse ‘kerstattracties’ die in de straat zijn te vinden, de kerstman en de kerstvrouw, een jazz quartet, een 20-koppig dweilorkest en een zangkoortje. De winkelstraat is voorzien van feestverlichting en een aantal verlichte kerstbomen. Deze kerstmarkt is mede door het grote aantal deelnemers een must om te bezoeken.