Zomerklankmeditatie in Slotkapel

Kom tijdens volle maan op woensdag 20 juli naar de Slotkapel in Egmond aan de Hoef met haar bijzondere akoestiek. Hier wordt een zomerklankmeditatie georganiseerd Joke Welboren. De Slotkapel bevindt zich aan d Slotweg 19 in Egmond aan den Hoef. De bijeenkomst start om 20.15 uur en de bijdrage is 20 euro. Dat is incusief (kruiden)thee en iets lekkers.

De 7e volle maan van juli wordt ook wel de maan van de Roos genoemd. Het thema van deze maanenergie wordt meegenomen in de klankmeditatie. De volle maan laat haar licht soms ook aan ons zien door de ramen van de Slotkapel.

De deur is open vanaf 19.45 uur. Neem zelf een zacht matrasje mee, een slaapzak of deken, sokken of pantoffels en een kussentje. Om 20.15 uur begint het met een ‘Medicinwheel-ceremonie’ waarbij je een eigen kaarsje kunt opsteken met jouw intentie. Tijdens de klankmeditatie lig je op je matrasje en worden de instrumenten ook rondom of op je lichaam bespeeld. Ook wordt je naam gezongen met een klankschaal. (Vooraf op de avond even je naam opgeven). Na afloop maken de deelnemers samen een klankcirkel. Rond 22.15 uur wordt het samenzijn afgesloten. Meer informatie over Joke Welboren op: www.sakagaweea.nl