WK-finale kijken met muzikaal commentaar

Zondag 15 juli kun je de WK-finale kijken in de Pletterij te Haarlem.

De finale wordt van muzikaal commentaar voorzien door een groep Haarlemse jazz- en popmuzikanten van naam en faam. Dat belooft een evenement met hilarische en magische momenten te worden.

Weet je het nog, vier jaar geleden tijdens het WK voetbal in Brazilië? In de Pletterij werden de wedstrijden van het Nederlands elftal gecombineerd met muziek. Dat leverde magische en hilarische momenten op, vooral ook dankzij de onverwachte resultaten van Oranje. Dit jaar is er (helaas) geen Nederlandse bijdrage aan het WK maar het geniale concept willen we niet helemaal links laten liggen. Op 15 juli zal de finale van het WK van muzikaal commentaar worden voorzien door twee teams muzikanten. De teams staan opgesteld aan weerszijde van het grote scherm waarop de wedstrijd wordt geprojecteerd. De enige regel is: jouw groep mag alleen spelen als het team waarvoor je speelt de bal heeft.

Kom kijken en luisteren en beleef voetbal op een unieke wijze. De toegang is gratis, er wordt alleen een vrijwillige bijdrage gevraagd.
Aanvang is 17.00 uur, de zaal opent om 16.30 uur, reserveren via www.pletterij.nl wordt aangeraden. De Pletterij is gevestigd aan de Lange Herenvest 122, 2011 BX  Haarlem.