Wie is de meest flexibele vrijwiliger van Heemstede?

In Heemstede zijn veel vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties actief, die samen veel werk verzetten.
Binnen uw organisatie heeft u vast vrijwilligers, die u altijd kunt bellen als u ‘omhoog’ zit. Zijn er leden die vooral beschikbaar zijn voor losse klussen? Of die ene vrijwilliger waarvan u weet dat hij/zij ook actief is op nog veel andere plekken in Heemstede? Misschien voor een andere organisatie, voor de buurt of voor die ene buurman… Tijdens het Vrijwilligersfeest in de gemeente, op 21 november, wordt hier extra aandacht aan besteed met de uitreiking van de Vrijwilligersprijs 2018. Het thema is ‘Flexibele Vrijwilliger!’

De Gemeente Heemstede wil deze vrijwilligers graag in het zonnetje zetten. Nomineer een vrijwilliger! Met uw nominatie brengt u uw flexibele vrijwilligers voor het voetlicht, de ‘Heemsteder olie’ van uw organisatie.

Iedere nominatie komt voor beoordeling in aanmerking, zolang het vrijwilligerswerk in Heemstede plaatsvindt of het ten behoeve van Heemsteeds vrijwilligerswerk is.
Nominaties insturen voor 5 november. U kunt een nominatieformulier opvragen bij José van Duin van WIJ Heemstede via: jvanduin@wijheemstede.nl

De genomineerden en de winnaar worden bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse vrijwilligersfeest van de gemeente Heemstede op woensdag 21 november.

Vrijwilligersfeest

Het Vrijwilligersfeest vindt plaats op woensdag 21 november van 19.30 tot 21.30 in de Burgerzaal van het Raadhuis in Heemstede. Raadhuisplein 1, Heemstede.