Wethouder Struijf op 18 mei veilingmeester in de Oude Kerk

Heemsteder – Wethouder Sjaak Struijf veilt zaterdag 18 mei vanaf 11 uur de eerste kavel op de dienstenveiling, een concertje bij u thuis met muziek uit verschillende landen en werelddelen. De hoogste bieder is de gelukkige. De veiling wordt georganiseerd door de Vrienden van de Oude Kerk te Heemstede en begint om 11 uur tot rond 15 uur in de Oude Kerk aan het Wilhelminaplein. De opbrengst is bestemd voor een bijzonder cadeau ter gelegenheid van het 400-jarig bestaan van de Oude Kerk.

Er zijn zo’n 60 andere mooie aanbiedingen zoals een weekendje weg met één overnachting in een huisje in Zeeland, een vaartochtje op de Kagerplassen of een verjaardagstaart, geleverd op een voor u geschikte datum. Ook wordt er kunst en kitsch geveild, zoals schilderijen, scheepsmodellen en klokken. Zie voor meer informatie en de catalogus op: www.oudekerkheemstede.nl.
Én er zijn kraampjes met brocante spullen. Als u zelf nog iets in de kast of op zolder hebt liggen dat u te goed vindt om zomaar weg te doen, dan is het nog beperkt mogelijk om dat bij de Pauwehof af te leveren (vanaf 13 mei a.s. van 10-12 uur).

Ook voor de kinderen is er van alles te doen. Er is een rad van fortuin waar prijsjes mee te winnen zijn en er zijn nog meer leuke spelletjes. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. Er is koffie en thee met zelf gebakken taart en er zijn broodjes te koop. Kortom, er is voor elk wat wils en het wordt een gezelllige boel die u niet mag missen.