Westlands Mannenkoor treedt op in Philharmonie

Het Westlands Mannenkoor bestaat in 2016 zestig jaar. Dat gaat gevierd worden met concerten door heel Nederland. Op 18 juni treedt het koor op in Haarlem, in de Philharmonie. Laat u zich verrassen door een prachtig programma waarin het Westlands Mannenkoor zich laat horen met een meer dan gevarieerd programma; van klassiek tot pop, van geestelijk tot musical. Begeleid door het Westland orkest ‘Harmaxi’ en met medewerking van toptalent sopraan Lilian Farahani.

Wellicht kent u het koor uit die tijd nog van de televisieserie ‘De Glazen Stad’. Eén van de vele hoogtepunten die het koor heeft mogen beleven. Het Westlands Mannenkoor behaalde – als één van de grootste mannenkoren in Nederland – in oktober 2015 de 1e prijs op het mannenkorenfestival van de KNZV te Schiedam.

Het Westlands Mannenkoor onder leiding van Hans de Wit en begeleid door Martin van Broekhoven werkt tijdens het jubileumconcert samen met de Nederlands-Iraanse sopraan Lilian Farahani (1990) en Harmaxi, een Westlands orkest onder leiding van dirigent Frank Hendriks. Het orkest is samengesteld uit de beste muzikanten van de Westlandse muziekverenigingen.

De toegangskaarten á €20,- voor het concert inclusief drankje en garderobe zijn onder meer te koop via  www.theater-haarlem.nl.