Wat was er veel voetbalplezier op Thymo Rovers toernooi

De algehele winnaar van het Thymo Rovers toernooi is ‘Stichting De Kanjerketting’. Deze organisatie is weer flink gesteund tijdens het toernooi van afgelopen zaterdag en zondag. Verkoop van leuke spulletjes, inschrijfgeld van de teams (meer dan 60) mag de toernooiorganisatie van RCH met alle vrijwilligers dit weekend trots zijn. Daarnaast zijn alle spelers/speelster prijswinnaars, want wat was er een voetbalplezier op zowel zaterdag als zondag. Daarbij werkte het weer, ondanks de regen op de zaterdagmiddag, mee.

Op zaterdag 13 mei maakten de O13, O14 en O15 er een geweldige happening van, om 9 uur en dat ging door tot 19.30 uur. Veel vrijwilligers leidden het toernooi in goede banen bijvoorbeeld aan de wedstrijdtafel, als scheidsrechter, achter de bar. Natuurlijk wil je in een competitie eerste worden, maar of je nu nummer 4 van je poule was geworden of nummer 1, dat maakte niet uit. Het voetbalplezier stond voorop en het fraaie spel van teams en/of diverse spelers en speelsters waren het extraatje voor het rijk toegestroomde publiek, want druk was het.

Op zondag 14 mei stond iedereen weer klaar om half tien om te starten met de O8, O9, O10 en O11. Wederom een grote drukte. Om zeven uur was het tweedaagse evenement klaar en kon op een geslaagd toernooi worden teruggekeken. Het volgende evenement staat alweer op de rol: de RCH Open Dag, 31 mei.

Foto: Harry Opheikens