Vrouwennetwerk op tour

In het jubileumjaar – 100 jaar –  van NVVH-Vrouwennetwerk Haarlem e.o. vond van 18 t/m 21 augustus de busreis naar de Duitse steden Bremen, Hamburg en Lubeck plaats.

Op de heenreis werd er een kort bezoek aan de binnenstad van Bremen gebracht, daarna reed de bus voor de overnachting naar Bad Bramstedt. De volgende dag werd Hamburg bezocht en reden de vrouwen met de gids door de stad langs de mooiste plekken. Na afloop van deze tour ging ieder zijn eigen weg. Aan het einde van de middag maakte de groep een rondvaart langs de oude pakhuizen en door de haven. Ook in Lubeck was de gids aanwezig zodat iedereen een goede indruk van de stad kreeg. Eenieder bezocht op zijn eigen manier de stad; koffie met marsepeingebak, de kerken, de oude straatjes, de vele terrasjes etc.

Op de terugreis was er nog een verrassing: een kort bezoek aan Osnabruck, waar kennismaking volgde met een afgevaardigde van een vrouwenvereniging. Ook werd genoten van koffie met gebak en een korte wandeling. Het afscheidsdiner vond plaats bij De Lutte in Nederland. Het was een geslaagde jubileumreis.

Op 22 oktober viert NVVH het grote jubileumfeest met alle leden en genodigden in hotel Van der Valk te Haarlem.

Meer informatie over deze vrouwenvereniging via 023-5477486 of www.nvvh.nl en klik dan op Haarlem.