Vrijwilliger worden op Buitenplaats Leyduin?

Voor Buitenplaats Leyduin in Vogelenzang zoekt Landschap Noord-Holland per direct vrijwillige gastheren en -dames uit de omgeving. Zij zullen bezoekers gaan ontvangen in Huis Leyduin.

Als vrijwilliger ontvangt u bezoekers in Huis Leyduin tijdens vergaderingen, huwelijksceremonies, recepties en andere bijeenkomsten of openstellingen.

Kleinzoon van de tuinbaas Gert de Kruif werkt hier al vele jaren met grote passie als vrijwilliger: “Het statige Huis Leyduin kent een rijk verleden en ik vertel bezoekers altijd graag over hoe de families hier leefden. Het is een vrijwilligersbaan die veel voldoening schenkt. Je telt mee in de organisatie van Landschap Noord-Holland. Belangrijk is het om een dienstverlenende instelling te hebben, plezier in het werk en oog te hebben voor de historische setting van Huis Leyduin. De combinatie van natuur en cultuur doet mensen goed.”

Meer weten? Kijk op www.landschapnoordholland.nl/vrijwilligers/talentenbank voor de vrijwilligersvacature of bel met Tetje Falentijn 06-16689367.