Voorpret culturele seizoen begint met Podia Heemstede

“Hooggeëerd muziek- en theaterpubliek, de voorpret kan beginnen!” Aldus Podia Heemstede, die haar culturele programma voor het nieuwe seizoen presenteert in een net uitgekomen brochure. Die staat boordevol concerten en optredens van bekende artiesten en jong talent die optreden in Theater De Luifel en de Oude Kerk.
Waar houd je van? Van gepolijst tot rauw, van kluchtig tot bedaard, van kostbaar kleinood tot imposant en groots, de programmeurs van Podia hebben een sterk en gevarieerd programma neergezet. Met klassieke muziek, swingende jazz en spraakmakend toneel, hilarisch cabaret en scherpe stand-uppers. En er zijn enkele bijzondere voorstellingen voor de kleintjes.

De officiële kaartverkoop voor het nieuwe seizoen is zojuist gestart, zowel online als via de theaterkassa aan de Herenweg 96 in Heemstede. Om een kaartje te reserveren via de Theaterlijn bel je 023-5483838. Bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 16.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Je kunt Podia Heemstede ook steunen als Vriend. Vrienden profiteren van veel extra’s, waaronder lastminute aanbiedingen. Kijk op www.podiaheemstede.nl of vraag om meer informatie bij de Theaterkassa van De Luifel.

Fuse is een van de gecontracteerden in het nieuwe seizoen van lokale cultuur(pro)motor Podia Heemstede.