Missing image

Vernieuwd Broodje Bram doneert aan ‘Movement in Cape Town’

Broodje Bram heeft naast een kleine verbouwing en vernieuwd interieur sinds 23 oktober 2017 ook nog eens een frisse nieuwe look en producten. Broodje Bram wil dit vieren met een inzamelingsactie voor ‘Movement in Cape Town’.

Je kunt twee weken lang, van woensdag 8 tot woensdag 22 november, een kleine milkshake voor €1,- of een medium milkshake €1,50 kopen, dit bedrag word voor de volle 100% gedoneerd aan ‘Movement in Capetown’!

Stefan Olijerhoek, student aan de ALO en medewerker bij Broodje Bram, gaat vanaf januari onder begeleiding van school een half jaar wijden aan het ‘Movements in Cape town’ project en lessen geven in de achterstandwijken in Kaapstad.

‘Movements in Capetown’ is een project dat plaatsvindt op de Grassy Park High School in Zuid-Afrika. Deze middelbare school ligt in de buitenwijken van Kaapstad, waar veel armoede, criminaliteit en geweld voorkomt. Op Grassy Park High zitten ruim 1000 leerlingen die door dit project een mogelijkheid krijgen een betere toekomst op te bouwen. Ze krijgen vakken waarbij ze leren beter te fungeren in de maatschappij doormiddel van sport en spel en LifeSkills lessen. Hier leren de leerlingen om sociaal met elkaar om te gaan en zich te vormen tot de persoon die ze echt willen zijn. Het geld wat wordt ingezameld wordt gebruikt om materiaal te kopen en om uit te breiden naar andere scholen in de regio om hetzelfde principe te doen vervolgen. Broodje Bram is trots hieraan te kunnen bijdragen!