Verhalentafel in Bibliotheek Heemstede

Heemstede – Schuif aan bij de Verhalentafel waar u met andere deelnemers verhalen en foto’s uitwisselt over het alledaagse leven van toen in Heemstede. Van 5 april tot en met 21 juni (m.u.v. 26 april en 3 mei) worden wekelijks op vrijdagen onder leiding van Sybil van Dam verhalen opgehaald en anekdotes verteld. De ontmoetingen vinden plaats van 10:00 – 12:00 uur op de tweede verdieping van de Bibliotheek Heemstede aan het Julianaplein 1 in Heemstede. De toegang is gratis. Het is niet nodig u van tevoren aan te melden. Deze bijeenkomsten zijn voor iedereen van 55 jaar en ouder.

Tien weken lang op vrijdagochtend wordt een Verhalentafel georganiseerd, onder leiding van Sybil van Dam.
Gezellige bijeenkomsten waarbij de deelnemers elkaar verhalen vertellen over het alledaagse leven van vroeger in Heemstede. Dit onder het genot van een heerlijk kopje koffie met iets lekkers.
Het is leuk om oude voorwerpen en foto’s mee te nemen. Ook Sybil zelf neemt soms foto’s en filmbeelden mee om de verhalen weer in herinnering te brengen. Van de wekelijkse bijeenkomsten wordt een leuk verslag gemaakt om later nog weer eens terug te lezen.

Voor meer informatie: http://www.bibliotheekzuidkennemerland.nl