Veel animo voor Straatborrel Hunzelaan

Heemstede – Zaterdag 30 september vond er een gezellige borrel plaats in de Hunzelaan in Heemstede. Normaliter wordt begin van de zomer een BBQ of leuke avond georganiseerd, maar dit jaar was het er niet van gekomen. Diverse mensen hadden het toch gemist. Vervolgens werd het idee geopperd om toch nog iets te doen dit jaar, voordat iedereen in een winterslaap komt.

Een paar dagen van tevoren is de buurt gepolst of er animo was en dat bleek er zeker te zijn. Bijna iedereen in de straat, van jong tot oud, was aanwezig. De opzet voor deze keer was redelijk eenvoudig: Shared Dining en zelf drankjes meenemen.

Iedereen had zich goed uitgesloofd, en veel lekkere dingen stonden op tafel. Tot in de late uurtjes werd en lekker gegeten en gedronken, en uiteindelijk kwam de ijscoman ook nog langs voor het ‘dessert’. Al met al een zeer geslaagde middag/avond en er werd alweer stiekem vooruitgeblikt naar volgend jaar. Twee mensen in de straat zullen dan de respectabele leeftijd van 90 jaar bereiken en dat moet natuurlijk zeker gevierd worden.

Leuk om te zien dat jong en oud goed mengen, tot volgend jaar!

Foto aangeleverd.