Veel activiteiten bij 100-jarige vrouwenvereniging

Kon. NVVH-Vrouwennetwerk viert dit jaar zijn 100-jarig bestaan. Ter gelegenheid hiervan heeft de Heemsteedse afdeling dit jaar vele feestelijke activiteiten en bijeenkomsten. Na een jaar voorbereiding is een prachtig programma tot stand gekomen. Het grote 100-jarige jubileumfeest wordt gevierd op 22 oktober in Hotel van der Valk te Haarlem.

Dinsdag 8 maart, op Nationale Vrouwendag, komt burgemeester Marianne Heeremans. Zij vertelt over haar beroep dat ze in Heemstede sinds 2007 uitvoert. De bijeenkomst begint om 14.00 uur. Ook staat een modeshow in de planning. Deze wordt gepresenteerd door een reizende modezaak uit Oegstgeest die de nieuwe voorjaarscollectie komt tonen. Dat gebeurt op vrijdag 11 maart vanaf 14.00 uur. De show wordt afgesloten met een gezellige verloting.

Als klap op de vuurpijl organiseert NVVH-Vrouwennetwerk Heemstede een lezing op dinsdag 15 maart:  Tussen Kunst & Kitsch met W. de Winter, kunsthandelaar en taxateur. Een bekend gezicht van TV. Ook is hij bereid gevonden een tiental voorwerpen te taxeren (alleen voor leden).

De lezingen en modeshow worden gehouden in ‘De Poort’ (EHBO-gebouw) aan de Herenweg 88a te Heemstede. Aanvang: 14.00 uur, zaal open 13.45 uur. Koffie/thee staat klaar. Voor leden zijn de activiteiten gratis. Niet-leden betalen €2,50 entree. Buiten deze lezingen, wandeltochten en fietsritten spelen de leden mahjong en wordt ook geschilderd. De museumclub bezoekt de tentoonstelling ‘Haar’ in het Centraal Museum Utrecht. Meer inlichtingen over deze actieve 55+ vrouwenvereniging verkrijgt u via 023-5477486 en www.nvvh.nl