V.E.W. Jeugd in de lift

Heemstede – Met het nieuwe seizoen voor de boeg gaat het heel goed met de jeugdafdeling van V.E.W.

“We zitten in de lift ”, aldus jeugdvoorzitter Michiel van Rooijen. “Voor aankomend seizoen hebben we weer een extra team kunnen inschrijven. We beginnen het seizoen met een JO-08, JO-09, JO-10 en JO-11 en de groei zit er nog altijd in.”

Op organisatorisch vlak zijn er ook goede berichten. Zo is de trainersstaf aangevuld met Technisch Jeugd coördinator Arnold Mettes, oud-jeugdspeler van Ajax en jeugdtrainer van KHFC. Arnold wordt ondersteund door meerdere, pedagogisch onderlegde veldtrainers. Ook het jeugdbestuur is versterkt.

Naast de jeugdteams die in de competitie gaan spelen, start V.E.W. een trainingsgroep op zaterdagochtend speciaal voor kinderen van 4-6 jaar. “Onder vakkundige leiding gaan deze kinderen spelenderwijs leren voetballen, maar ook samenwerken, plezier maken, elkaar helpen en omgaan met verlies”, zegt Arnold Mettes. “V.E.W. is een kleine vereniging waar geborgenheid hoog in het vaandel staat.”

Wil je ook bij V.E.W. voetballen, kom dan meevoetballen op de trainingsdagen en ontdek hoe leuk voetballen is. 

•             Zaterdag 17 augustus 10-11 uur

•             Zaterdag 24 augustus 10-11 uur

•             Zaterdag 31 augustus 10-11 uur

Deelname is gratis en vrijblijvend. Voor meer informatie kunt u kijken op https://www.vewheemstede.nl/ of kunt u altijd contact opnemen met jeugdvoorzitter, Michiel van Rooijen,http:// jeugdvoorzitter@vewheemstede.nl

Foto aangeleverd door V.E.W.