Unicef stand bij AH

Unicefstand in supermarkt Albert Heijn Blekersvaart

Het maakt heel veel uit of je als kind in Heemstede opgroeit of in Zuid-Azië of Afrika. Kijk maar eens naar de bevindingen van Unicef over mistoestanden, hemeltergend, en wat ze er aan doen. Met de middelen die hun te beschikking staan. Warme kleding, in sommige landen wat je noemt bittere noodzaak. Kijk maar op de site van Unicef wat u met overtollige winterkleding kunt doen.

In de supermarkt van Albert Heijn aan de Blekersvaartweg staat zaterdag 1 december in de entree een cadeaustand van Unicef. Echt leuke geschenkjes voor de Sint of de Kerst die je nergens anders kunt kopen. U zocht toch een uniek presentje? Zaterdag 1 december vanaf 10.00 uur staat Unicefvrijwilliger Ada Justman  in de stand, zij verkoopt die leuke kerstpakken met kaarten, de knuffel Oenny, armbandjes, pennen, kaarsen, tasjes, kaarten, horloges, golfballen en zelfs draadloze speakers. Kinderen kunnen en mogen even hun hand steken in de grabbelton. Unicef gunt alle kinderen een onbezorgde jeugd, kansen om zich te ontwikkelen. Zonder honger, kou, ziekten, gevaar en uitbuiting.

Een klein cadeautje voor een kind in conflictgebieden of een land dat nog kinderen uitbuit, maakt zo’n groot verschil. Laat uw hart spreken als u langs de stand loopt!

Ton van den Brink

Op de foto links Anette Claasen en rechts Ada Justma.