Tweedehands kinderkledingbeurs in Jacobaschool

Heemstede – Op zaterdag 21 september is er weer een kinderkledingbeurs in de gymzaal van de Jacobaschool aan de Lanckhorstlaan 9 in Heemstede. De verkoop is van 11 tot 12.30 uur.
 
Wil je kinderkleding verkopen?
Vraag dan via kledingbeursjacoba@gmail.com een cijfer aan. Je mag maximaal 75 stuks kleding inbrengen. Aan de hand van de korte instructie kun je zelf thuis de kleding prijzen.  Deze kun je aanvragen via hetzelfde e-mailadres.

Het innemen van de te verkopen kleding is op vrijdag 20 september van 20 tot 22.00 uur.
De kleding moet wel heel, schoon én van deze tijd zijn. (Dus écht niet ouder dan van een paar jaar terug.)

Zaterdagmiddag tussen 15.30 en 16 uur kan de verkochte kinderkleding worden afgerekend en kun je niet verkochte kleding weer ophalen. 75% van de verkoopprijs is voor de verkoper. Van de overige 25% worden de zaalhuur, kledingrekken, tafels en hangers betaald.
Niet verkochte kleding kan na afloop van de beurs ook worden achterlaten voor het goede doel. Welk doel dat is kun je lezen als je de kleding inbrengt. Let op: er is geen pin. Neem a.u.b. contant geld mee.
 
Een gezellig team van vrijwilligers runt deze tweedehands kinderkledingbeurs. De groep kan weer wat aanvulling gebruiken. Lijkt het je leuk en ben je 3x per jaar beschikbaar op zaterdag en 2x op vrijdagavond daaraan voorafgaand? Laat het even weten op kledingbeursjacoba@gmail.com

De datum voor de Speelgoedbeurs is ook bekend: zaterdag 2 november. Het inbrengen is op die zaterdag tussen 9.00 en 10 uur en de verkoop tussen 11.30 en 12.30 uur.

Foto: Bart Jonker.