TV-programma Hou ’t Schoon komt naar Heemstede

Het tv-programma Hou ’t Schoon komt voor een aflevering naar gemeente Heemstede en is op zoek naar enthousiaste kandidaten tussen de 8 en 12 jaar. De bekende spelshow van RTL Telekids organiseert daarom op woensdagmiddag 18 mei een casting in het gemeentehuis van Heemstede.

In het televisieprogramma gaan twee teams uit twee wijken van de gemeente de strijd met elkaar én met zwerfafval aan. Met spannende spellen, waaronder een heuse zwerfvuilstormbaan, kunnen de teams voordelen winnen voor de opdrachten in de wijk. Het team dat het slimste is, het hardste werkt en de buurt het schoonst maakt, is de winnaar van de aflevering en wint een barbecue-feestje voor de buurt.

Op basis van de casting worden de twee teams met kandidaten samengesteld. De opnamedag met de gekozen kandidaten vindt plaats op zaterdag 18 juni. Het nieuwe seizoen van Hou ’t Schoon wordt uiteindelijk vanaf het nieuwe schooljaar uitgezonden bij RTL Telekids.

Aanmelden voor de casting kan tot maandag 16 mei via de website van het tv-programma. Na aanmelding volgt per mail meer informatie. Aanmelden voor de casting kan op: http://www.houtschoon.nl/heemstede.html