Tuinenwedstrijd: gun Heemstede een blik in uw mooie tuin

“Beste redactie, ik gun jullie graag een blik in onze tuin, voornamelijk bestaand uit planten die voor bijen en vlinders aantrekkelijk zijn. Aan onze grote tafel hebben we al menig gezellige avond doorgebracht met familie en vrienden”, vertelt Marja Wijker.

Haar tuin bevindt zich aan de Jan van den Bergstraat in het centrum van Heemstede. De tuin past goed bij de mooi gebouwde woning, opgetrokken in rood steen. De schutting, die donker is, steekt juist weer goed af bij het groen van de planten. Diverse tinten paars, van licht tot rozepaars. Bij het paadje, overigens goed passend bij de stijl van de tuin, is nog wat ruimte zo te zien voor bodembedekkers. Maar al met al een leuke bloeiende achtertuin. Zeker met het terras en de (olijf?)boompjes moet dit een heerlijk plekje zijn.

Gunt u ons ook een blik in de (voor-) of achtertuin? Stuur foto’s naar redactie@heemsteder.nl Vertel gerust iets over de soort planten waar u voor heeft gekozen. Een tuin met structuur of juist een wilde bloementuin? Kan ook fraai zijn. De tuinenwedstrijd van de Heemsteder duurt tot eind augustus. U kunt meerdere malen insturen – de tuin verandert immers ook.

Nijssen Tuin uit Heemstede heeft toegezegd te willen jureren – best spannend! En ook kan de winnaar een mooie prijs tegemoet zien. In de eerstvolgende Heemsteder leest u er meer over. Kom op, Heemstede, we weten dat er fantastische tuinen zijn, doe mee!

(Redactie)