Trots op pure en ambachtelijke producten

De pure, eerlijke en heerlijke markt die plaatsvindt op het terrein rondom het Oude Slot zal dit jaar Heemstede vijfmaal aandoen. Anders dan vorig jaar zal de markt om de maand plaatsvinden, iedere maand dat de markt niet in Heemstede staat wordt die georganiseerd in Utrecht op het Berlijnplein. Rogier Engels organisator van Trots Event Concepts vertelt waarom: “De frequentie op een locatie kan ook tegenwerken, een minder intensief ritme houdt het spannend, zo blijft het een evenement waar de regio naar uitkijkt!”
De locaties die Trots kiest moeten ook aan een aantal voorwaarde voldoen en samen met een zeer breed aanbod is het een zeer verrassende en afwisselede markt in een fijne en ontspannen sfeer. Trots gaat over het delen van passie en kennis van zeer uiteenlopende producten.
Het Oude Slot te Heemstede is een droomplek, vindt Engels. Een groene omgeving met ruime parkeergelegenheid en een heerlijke aangrenzende horeca. Samen met de Post-Verkade groep zal er steeds een mooi thema worden bedacht en zullen de lokale ondernemers van harte uitgenodigd worden om deel te nemen op de binnenplaats van het Oude Slot. Op de derde zondag van de maanden maart, mei, juli, september en november zal de markt starten om 11.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Entree is gratis net als het parkeren. Heeft u er ook al zo’n zin in?

A