Straatspeelavonden in Heemstede

De jaarlijkse straatspeelavonden van WIJ Heemstede zijn altijd populair en drukbezocht door kleine en grote buurtbewoners! Het is langer licht en dus mogen kinderen ’s avonds wat langer buiten spelen. In maar liefst 10 wijken, verspreid over Heemstede, worden daarom avonden vol sport en spel georganiseerd. Of je nu 4 of 18 jaar oud bent, er is voor iedereen wel wat te doen. De jeugdwerker en vrijwilligers nemen bergen vol sport- en spelmateriaal mee: alle soorten ballen die je maar kunt bedenken.

De hele buurt kan meedoen. En dat allemaal helemaal gratis!
(Zorgt u wel zelf voor de begeleiding van uw kleine kinderen?)
Wanneer zijn ze en waar? Op woensdag 1 juni in de Bloemenwijk aan het Rhododendronplein; op vrijdag 3 juni op de Glip bij de Thorbeckelaan; op maandag 13 juni in Merlenhove aan de Roosje Voslaan; op maandag 20 juni in het Centrum aan de Zeelandlaan; op maandag 27 juni in de Rivierenwijk aan de Linge; op maandag 11 juli in de Indische Wijk aan de Meerweg en ten slotte op woensdag 13 juli in het Centrum aan het Res Novaplein.

Op deze avonden worden de betreffende straten vanaf 17.00 uur afgesloten voor verkeer. Omwonenden krijgen hierover vooraf bericht. De straatavonden zijn van 18.30-20.30 uur.