Square Mode houdt ermee op

Heemstede – De damesmodezaak van Monny Schellevis gaat sluiten. Het avontuur begon op 5 september 1985, destijds nog een dames- én herenmodezaak. De verkoop van herenmode stopte echter al na anderhalf jaar en zo ging Square Mode verder met alleen damesmode voor de doelgroep 30-plus.

De winkel is een vertrouwd gezicht in Heemstede, en dat geldt ook voor het team!

De meeste medewerkers zijn van het eerste uur en de rest werkt er ook al heel lang. Er is dan ook in de loop der jaren een grote vaste klantenkring opgebouwd. Monny Schellevis vertelt: “Wanneer de dames zelf niet meer naar de winkel konden komen, dan kwam de volgende generatie, om eerst voor ‘moeders’ en daarna voor zichzelf kleding te kopen. Dan doe je als team toch iets goed. Het is er dan ook altijd gezellig en iedereen is heel behulpzaam. 37 jaar is een lange tijd. Terwijl er van alles veranderde. We gingen van guldens en betaalkaarten naar euro en pin maar de winkel bleef altijd het vertrouwde Square Mode.”

Monny Schellevis en de meeste van zijn teamleden zijn inmiddels 70-plus en er is helaas geen opvolging. Het avontuur eindigt hier, Square mode stopt… De opheffingsuitverkoop gaat van start op donderdag 6 oktober, er zijn hoge kortingen tot 70%.

Monny Schellevis tot slot: “Wij bedanken al onze trouwe klanten voor de jarenlange klandizie en gezelligheid bij ons in de winkel!”

Square Mode, Binnenweg 148, Heemstede. Informatie: 023-5287038.

Bij de foto: Een bekend gezicht: Square Mode op de hoek van de Binnenweg en Cloosterlaan.