Sportiviteit met aandacht voor de ziekte van Parkinson

Nooit getennist, beginnend of gevorderd? Tennisleraren Peter Bouten, Michel Admiraal en Ruud Verhoeven verzorgen op zondag 15 juli met een groep ervaren tennissers/competitiespelers een gevarieerde clinic van 1,5 uur.

Er wordt gewerkt in kleine groepen en er komen verschillende spelelementen aan bod. Na iedere clinic sluiten de deelnemers af met ‘round the table’, een spelvorm rondom het net.
Er worden twee rondes gespeeld, te weten om 13.15 uur en 15.00 uur. Er zijn leenrackets aanwezig. Dit evenement vindt plaats in het kader van Team Gijs, de ‘sponsorpot’ van het fietsteam dat activiteiten organiseert om de strijd aan te gaan met de ziekte van Parkinson.
Op 15 juli is het team te gast bij tennisvereniging Merlenhove op het park Groenendaal in het wandelbos Groenendaal.

Voor de tennisclinic betaal je €12,50 per persoon contant te voldoen voor aanvang van de clinic. Wil je meedoen met de wijnproeverij en/of loterij, dan reken je daarvoor extra af.
Mette van der Ven van BarefootReflexologie is aanwezig voor een ontspanningsmassage aan de voeten,
€15 voor een halfuur. Voor meer info en aanmelden: info@barefootfitness.nl Alle opbrengsten gaan naar het goede doel!

Sportiviteit en gezelligheid, met aandacht voor Parkinson, dat is het algehele motto. De sportiviteit vinden de deelnemers in de tennisclinics, de gezelligheid op het terras met gitaarmuziek van Sam, wijnen van Paul Brantjes en de goede zorgen en heerlijke barbecue van Mirjam en Marieke.

Gijs de Vries is Parkinsonpatient. Zijn team doet op 1 september mee met de BikevoorParkinson in Limburg, onderdeel van Boogies Extreme en georganiseerd door ParkinsonNet, verbonden aan het Radboudumc in Nijmegen. Het geld gaat naar onderzoek voor Parkinson en nieuwe ontwikkelingen rondom patiëntenzorg. De cheque wordt na de finish op de Cauberg overhandigd aan de afdeling neurologie van het Radboudumc in Nijmegen.

Inschrijven of informatie

Mail of bel/WA naar Marja: marja.vandenheuvel@hotmail.com, 06-22368991 of naar Ivonne: vries.heuvel@gmail.com, 06-50641545. Geef je voorkeurstijd aan.