Spel- en speelavonden in Heemstede

De jaarlijkse straatspeelavonden van WIJ Heemstede zijn altijd populair en druk bezocht door kleine en grote buurtbewoners! Het is langer licht en dus mogen kinderen ’s avonds wat langer buiten spelen. In maar liefst 10 wijken, verspreid over Heemstede, worden daarom avonden vol sport en spel georganiseerd. Of je nu 4 of 18 jaar oud bent, er is voor iedereen wel wat te doen. De jeugdwerker en vrijwilligers nemen bergen vol sport- en spelmateriaal mee: alle soorten ballen die je maar kunt bedenken, tennis- en badminton-rackets, jongleermateriaal, minidoeltjes, volleybalnet, jeu de boules, tafeltennisbatjes, skateboards, frisbees en springstokken. Maar de kinderen kunnen ook stelten lopen, hoepelen, elastieken, skippyballen, springtouwen, stoepkrijten en nog veel meer.

De hele buurt kan meedoen. En dat allemaal helemaal gratis!
(Zorgt u wel zelf voor de begeleiding van uw kleine kinderen?)
De eerste straatspeelavond is op 20 mei op het Jan Miense Molenaerplein. Op maandag 23 mei kan gespeeld worden op het plein achter basisschool de Evenaar in de Geleerdenwijk. Er volgen nog meer speelavonden, let op de Heemsteder.

Op deze avonden worden de betreffende straten vanaf 17.00 uur afgesloten voor verkeer. Omwonenden krijgen hierover vooraf bericht. De straatavonden zijn van 18.30-20.30 uur en helemaal gratis! Dus kom lekker spelen en doe mee!