Senioren digitaal vaardig dankzij SeniorWeb

Senioren digitaal vaardig!

Van 21 t/m 27 januari doen ruim 150 SeniorWeb Leslocaties in het hele land mee aan de Landelijke Open Week SeniorWeb. Het doel van deze week is om senioren kennis te laten maken met computer-, tablet- en smartphone-ondersteuning.

SeniorWeb is een vereniging zonder winstoogmerk. Ook in Heemstede houdt SeniorWeb (Haarlem) spreekuren met informatie, bij WIJ Heemstede. In een SeniorWeb Leslocatie kunnen alle senioren terecht voor uitleg en lessen over de computer, tablet, smartphone en internet. Ze worden uitsluitend geholpen door vrijwilligers die van hun eigen leeftijd zijn.

Alle senioren digitaal vaardig!

Er wordt steeds meer van mensen verwacht als het om digitale vaardigheid gaat. Oók van 67-plussers. Maar hoe maak je je al die zaken eigen als je al een tijdje met pensioen bent? Of als je nooit eerder een computer of een smartphone hebt gebruikt?

De vrijwilligers van SeniorWeb, dé vereniging zonder winstoogmerk die als doel heeft ouderen digivaardig te maken, helpen hun leeftijdgenoten hier graag bij. Tijdens de landelijke Open Week van de SeniorWeb Leslocaties van 21 t/m 27 januari, is iedereen van harte welkom. Deelname is (meestal) gratis. 

Leslocaties in het hele land

Er doen ruim 150 SeniorWeb Leslocaties in het hele land mee aan de Open Week. Voor een overzicht van de deelnemende locaties, hun openingstijden en programma’s, zie www.seniorweb.nl/leslocaties. Senioren die graag hulp willen bij het vinden van een leslocatie kunnen SeniorWeb bellen op 030 – 276 99 65 (op werkdagen van 9-17 uur).

SeniorWeb is dé landelijke vereniging zonder winstoogmerk met 150.000 leden, ruim 400 leslocaties en 3.000 vrijwilligers. Zij is Ssinds 1996 actief met als doel de digitale wereld begrijpelijk te maken, zodat iedereen het gemak en het plezier van computer en internet kan ervaren. Op www.seniorweb.nl/over-seniorweb vindt u meer informatie.