Rondreizend foodfestival komt naar Haarlem

Het rondreizende foodfestival Eten op Rolletjes strijkt op 1 juli neer in Haarlem. Het unieke terrein rondom de Lichtfabriek wordt van vrijdag 1 t/m zondag 3 juli omgetoverd tot een openluchtrestaurant voor jong en oud. De ingrediënten van het gratis festival: keukens op wielen, live muziek, kids entertainment en theater. Op zondag is er bovendien een speciaal terras voor de deelnemers aan de Haarlem City Swim.
Eten op Rolletjes is een festival voor iedereen: van jong tot oud en alles daartussenin. Ontdek de tientallen food trucks met een aanbod om je vingers bij af te likken. Van authentieke Indische saté van Satéboss en heerlijke bruschetta’s van Buschetta tot Asian snacks van Duck Truck en de ultieme burger van The Butcher. Naast eten, is er nog veel meer te beleven op Eten op Rolletjes. Geniet van (live) muziek als pop, soul, funk en jazz en laat je verrassen door straattheater. Kinderen kunnen aanschuiven en meedoen in het poppentheater, zweven in de zweefmolen of zich laten schminken.

Eten op Rolletjes gaat dit jaar op culinaire tour langs maar liefst acht steden. V

Op zondag 3 juli staat de Haarlem City Swim op het programma. Dan duiken honderden zwemmers het Spaarne in om geld op te halen voor meer kankeronderzoek en educatie. De zwemmers starten en finishen vlakbij het terrein van Eten op Rolletjes. De totale bijdrage aan het Kankerfonds wordt op het podium onthuld en overhandigd.
Openingstijden Eten op Rolletjes Haarlem:
Vrijdag 1 juli: 15.00 tot 23.00 uur
Zaterdag 2 juli: 12.00 tot 23.00 uur
Zondag 3 juli: 12.00 tot 22.00 uur
Toegang tot Eten op Rolletjes is gratis. Ga voor een voorproefje naar www.etenoprolletjes.nl.