Redactiekantoor ‘de Heemsteder’ verhuist

Het redactiekantoor van de Heemsteder verhuist. Vanaf 1 maart is het krantenkantoor aan de Camplaan 35 gesloten. De werkzaamheden worden voortgezet op het hoofdkantoor van de uitgever in Aalsmeer, aan de Visserstraat 10.

Aldaar bevinden zich alle disciplines bij elkaar om wekelijks diverse huis-aanhuiskranten te produceren. Het eenmanskantoor aan de Camplaan voldoet niet meer in de tijd van efficiënt werken. Op het hoofdkantoor in Aalsmeer worden sinds jaar en dag alle advertenties gemaakt op de DTP-studio, bevindt zich de centrale administratie, boekhouding en een bemande receptie. Daarnaast huizen de commerciële en algemene directie van de uitgeverij in het pand aan de Visserstraat.

Vanaf 1 maart voegt de hoofdredactie en acquisitie van de Heemsteder zich hier dus bij. Grote voordeel van alle disciplines onder één dak is dat de communicatielijnen tussen alle afdelingen die aan de kranten werken kort zijn. Omdat alle redactiekopij evenals alle advertentiematerialen digitaal wordt aangeleverd, is een bezoekkantoor niet noodzakelijk. Alle communicatie-adressen blijven gehandhaafd, dat geldt ook voor de telefoonlijnen. U kunt dus vanaf 1 maart op het kantooradresaan de Camplaan als bezoeker niet meer terecht.

Nog even alle informatie op een rijtje:

  • Kantoor Camplaan sluit en verhuist naar hoofdkantoor van de uitgever in Aalsmeer
  • Mailadressen blijven gehandhaafd: redactie@heemsteder.nl voor redactiekopij en verkoop@heemsteder.nl voor advertentiemateriaal
  • Telefoonnummers blijven gelijk: 023-8200170 (vast) en mobiel: 06-50284402
  • Adres centraal kantoor Aalsmeer: Visserstraat 10, 1431 GJ Aalsmeer
  • De acquisitie is elke vrijdag ambulant in Heemstede
  • De correspondenten blijven werkzaam vanuit Heemstede
  • Kabaaltjes (gratis advertenties) kunt u indienen via de website: www.heemsteder.nl  of per post sturen naar het adres in Aalsmeer
  • Informatie: Bel 023-8200170.

Hoofdkantoor: bakermat van ‘De Nieuwe Meerbode’
De Heemsteder is een van de titels die op het hoofdkantoor wordt gemaakt. De Nieuwe Meerbode is de oudste krant van de uitgever én tevens de oudste krant in Aalsmeer. Onlangs werd het 125–jarig bestaan van De Nieuwe Meerbode gevierd. De geschiedenis van de oudste nog bestaande Aalsmeerse krant is in kaart gebracht. Het is een verhaal over idealen en confrontaties, over het hoofd boven water houden onder moeilijke omstandigheden en over roemruchte medewerkers als meester Folkert Roosjen, A.B. Roosjen, Chris van den Heuvel, Karel Wesselius en Jan Goulooze. En natuurlijk is het ook een verhaal over Aalsmeer, het dorp waar De Nieuwe Meerbode al 125 jaar onlosmakelijk mee verbonden is. Op de website van de Nieuwe Meerbode (www.meerbode.nl) leest u meer over dit boek. Naast de Nieuwe Meerbode en de Heemsteder zijn er nog negen titels van dezelfde uitgever. Een aantal wordt gemaakt in Aalsmeer; daarnaast bevindt zich in IJmuiden een tweede kantoor.