Politie neemt intrek op gemeentewerf

De politie in Heemstede is vertrokken uit het pand aan de Kerklaan en heeft een tijdelijk nieuw onderkomen in een pand op de gemeentewerf aan de Cruquiusweg 49 in Heemstede.

Op deze locatie zijn sinds 8 mei onder meer de wijkagenten werkzaam. Ook is dit de uitvalsbasis voor de lokale politie in de noodhulp. Politie is voor inwoners van gemeente Heemstede 24/7 bereikbaar via 0900-8844 en bij spoed via 112 snel ter plaatse. De tijdelijke verhuizing heeft geen gevolgen voor de politieaanwezigheid op straat. Net als op de Kerklaan al het geval was kunnen op de tijdelijke locatie geen aangiftes worden gedaan.

Tijdelijke verhuizing

Het bureau op de gemeentewerf is tijdelijk. In het voorjaar van 2018 zal de politie meeverhuizen naar het bibliotheekgebouw in Heemstede. Deze locatie wordt nu door de gemeente verbouwd tot een breed ontmoetingscentrum.

3D-aangifte loket

In het bibliotheekgebouw zit nu al het 3D-aangifteloket. Inwoners kunnen hier zeven dagen in de week van 09.00 uur tot 22.00 uur op afspraak (via 0900-8844) aangifte doen.

Op afspraak

De tijdelijke locatie op de gemeentewerf heeft geen publieksfunctie en is niet zonder afspraak te bezoeken.

Wel kunnen wijkagenten op deze locatie, op afspraak via 0900-8844 burgers ontvangen.