Ping-Pong Stars, doe je mee?

In de kerstvakantie wordt het basisscholenkampioenschap tafeltennis van HBC georganiseerd. Alweer voor het 31e jaar! Dit jaar voor het eerst onder de naam: Ping-Pong Stars.
Dit gratis sportieve evenement is bedoeld voor alle kinderen uit groep 4 t/m 8 van scholen in en rond Heemstede. Elk jaar weer trekt het tafeltenniskampioenschap honderden enthousiaste deelnemers!
De uitnodigingen zijn inmiddels naar de scholen verstuurd en er zijn daardoor al tientallen inschrijvingen binnengekomen. Tijdens dit gratis 3-daagse evenement, dat plaatsvindt op 27, 28 en 29 december, worden allerlei tafeltennisspellen gedaan en wordt een groot toernooi gespeeld. Kun je wel of helemaal niet tafeltennissen, dat maakt niet uit! Het gaat er om dat je een gezellige en sportieve dag met elkaar hebt. Naast dat de deelname helemaal gratis is, zijn er mooie prijzen te winnen. Lijkt het je leuk om in de kerstvakantie te tafeltennissen en daardoor een gezellige dag met je vrienden en vriendinnen te hebben? Ga dan snel naar www.hbctafeltennis.nl en schrijf je in! Op deze website staat naast het inschrijfformulier een heleboel informatie over het kampioenschap en zijn er foto’s van de vorige edities te bekijken.