Oproep deelnemers Open Podium tijdens ‘Beleef Heemstede’

Op zaterdag 25 juni is de allereerste editie van Beleef Heemstede. Op dit nieuwe culturele festival halen Heemsteedse organisaties en groepen in muziek, kunst en cultuur alles uit de kast om het publiek, ongeacht leeftijd, een geweldige ervaring te geven.

Zowel op straat als op een aantal podia kun je genieten van optredens van onder meer Harmonie St. Michaël, Voorwegkoor, Symfonisch Blaasorkest Heemstede, Teisterband, New Harlem Deluxe en straatartiesten. Als je wilt kun je zelfs even oefenen op een muziekinstrument en leren hoe je een popliedje speelt. Ook kun je rustig kijken naar historische films of met je kinderen luisteren naar verhalen uit de vertelkastjes van de Bibliotheek, of naar hartelust knutselen met Casca Kinderopvang.

Het festival speelt zich af op de Binnenweg, ter hoogte van de winkelgalerij. Alle Heemstedenaren van 1 tot 100 zijn welkom op zaterdag 25 juni, van 11.00 uur tot 16.00 uur. De toegang is gratis. Beleef Heemstede wordt aangeboden door Winkeliersvereniging Winkelcentrum Heemstede en Podia Heemstede die samen de schouders zetten onder de organisatie en uitvoering van dit culturele event. Aan dit festival werken ook mee: WIJ Heemstede, de Bibliotheek Zuid-Kennemerland, Historische Vereniging Heemstede-Bennebroek, Heemsteedse Kunstkring, Boekhandel Blokker plus een aantal andere organisaties.

Een van de spannendste onderdelen op Beleef Heemstede is het Open Podium. Dit is een klein podium waarop alle Heemstedenaren van harte welkom zijn om te laten zien wat ze kunnen op cultureel gebied: zingen, gitaarspelen, stand-uppen, drummen, verhalen vertellen, dansen… Wil jij jouw plek op het podium reserveren en optreden voor tout Heemstede? Stuur dan vóór 18 juni een mailtje naar podiaheemstede@gmail.nl.