Open dag bij voetbalvereniging VEW

Op de zaterdagen 20 en 27 augustus organiseert voetbalvereniging VEW Heemstede wederom open dagen voor alle jonge voetballertjes in spé en overige jongeren die uit Heemstede en omstreken die op zoek zijn naar een leuke en gezellige voetbalvereniging waar zij onbezorgd kunnen sporten.

Met het prachtige kampioenschap van het eerste elftal van VEW is meteen ook de jacht op de kampioentjes van de toekomst ingezet. Op de open dag laten we ouders en kinderen graag zien hoe leuk en makkelijk het is om bij VEW te komen voetballen. Geen wachtlijsten, geen gedoe met hoge contributies en onpersoonlijke begeleiding; bij VEW kunnen jongens en meisjes van alle leeftijden meteen lekker voetballen. Daarnaast is het eerste jaar van een nieuw jeugdlid volledig gratis. Voetballen bij VEW is dus ook nog eens goed voor de portemonnee!

In ieder geval een gezellige en actieve ochtend vol leuke voetbalspelletjes in de vorm van een training. Meer verklappen we nog even niet. De open dag begint beide dagen om 10:00 uur en duurt tot 12:00 uur. Jong, oud, klein, groot, met papa en/of mama: iedereen is welkom!
Kom die dag gewoon langs bij de gezelligste voetbalvereniging van Heemstede! En maak ontspannen kennis met jeugdbestuur en andere vrijwilligers die eventuele vragen kunnen beantwoorden. Er staat vast een kopje koffie of limonade klaar in de nieuwe koffiecorner van het moderne clubhuis. Kom ook gewoon langs als er nog even geen tijd was om voetbalschoenen of voetbalkleding aan te schaffen. Dat maakt die dag niet zo veel uit. De ingang naar VEW vind je aan de Sportparklaan en ligt tussen de hockeyvelden van Alliance en het zwembad Groenendaal in. Na een kleine wandeling ligt de kantine dicht tegen de ringvaart aan. Voor nadere informatie mail of bel Michiel van Rooijen jeugdvoorzitter@vewheemstede.nl of 06-51998746.